Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев и наставникът на Спартак

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев и наставникът на Спартак
Коментари Харесай

Илиан Илиев преди дербито: Ако е някои от нашите съдии, които свирят всяко пипане, ще стане хаос

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев и наставникът на Спартак (Варна) дадоха взаимна конференция, на която споделиха очакванията си преди дербито на града.

" За Спартак мога да кажа, че от това, което започнаха и сега има голяма разлика. В някои мачове имаха малшанс и можеха да завлечен точки. Мачовете са доста подли, изключително както ние излизаме от водеща позиция можем единствено да сме губещи от този мач.

С футболистите приказваме, че е значимо да сме спокойни. Мачът 90 минути не се играе единствено с готовност и еуфория, би трябвало и да се мисли на терена. Спартак са много проведени в отбрана и вършат бързи контраатаки, за което би трябвало да сме готови ", сподели Илиев.

" Надявам се съдията да е на равнището на мача, да усеща симулации, провокации и така нататък Ако е някои от нашите съдии, които свирят всяко пипане, ще стане безпорядък. Почне ли се с фаловете футболът е на второ място. При нас и някакъв различен ВАР е пристигнал. Участници сме в това състезание и би трябвало да одобряваме нещата такива каквито са ", добави треньорът на Черно море.

" Откакто съм се върнал в Черно море имаме безспорната поддръжка на нашите почитатели. Надявам се в този мач ние да създадем по този начин, че те да се гордеят с тима си ", сподели още той.
 Спартак отпусна 1200 билета на почитателите на Черно море
Спартак отпусна 1200 билета на почитателите на Черно море

За дербито на Варна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР